Valfrihet & delaktighet.

Neodev genomsyras av valfrihet, delaktighet, öppenhet och gemenskap. Välj själv vilka uppdrag du tar och vilken fördelning du vill ha mellan lön, pension och andra förmåner. Du får möjligheten att vara med i utvecklingen av företaget samtidigt som du utvecklar dig själv!

  • Neodev är medarbetarstyrt.

  • Du får en fast andel av dina intäkter.

  • Du väljer själv fördelningen mellan lön, pension, utbildning och andra resurser.

  • Du väljer själv hur mycket du vill jobba och vilka uppdrag du tar.

  • Neodev ger dig trygghet när du inte är ute på uppdrag.

Brutto​poolen.

Pension

2 932 kr

Lön

46 493 kr

Övrigt

525 kr
40 timmar
3 år
25 dagar

När du är ute på konsultuppdrag och fakturerar så hamnar intäkterna på din Bruttopool. Du väljer själv hur du vill använda bruttopoolen! Stort pensionssparande? Lång semester? Alltid ha den senaste MacBooken? Ditt val!

Det du inte tar ut i lön eller pension (“Övrigt”) kan användas till att köpa in utrustning, fortbildning, konferenser, mm. och med hjälp av vår smidiga mobilapp har du alltid full koll!

Här ovan kan du leka med olika parametrar och få en fingervisning om din ekonomi som Neodevare.

Varannan onsdag träffas Neodevgänget och äter middag tillsammans!

Vi alternerar mellan seriösa möten, då vi diskuterar företagets framtid, och roliga möten, där vår partyplaneringskommitté har förberett en trevlig aktivitet.

Konferens​resor

Varje år åker vi gemensamt på konferensresa för att planera företagets framtid. Vi tar oftast tåget dit.

Techforum

Titt som tätt anordnar vi techforum där vi pratar om den senaste tekniken. T.ex. presentationer om frontend-arkitektur eller testsessioner av senaste Equalizer-betan.

  • Tech talks
  • Diskussioner
  • Workshops
  • Brainstorming

Ibland ställer vi upp tillsammans i olika hackathons och ibland går det riktigt bra! På hACTathon: AI for Gender Equality (organiserat av Vinnova, AI Sweden, Nordic Innovation House Silicon Valley och Accenture) vann vår AI-drivna mötesmoderator, Equalizer, som använder machine learning för att förbättra mötesklimatet.

Vinnova har del-finansierat utvecklingen från prototyp till produkt och vi håller just nu på att testa den på marknaden!

Daniel S leder löpträning på tisdagskvällar följt av varm- eller kallbad och pizza! Perfekt uppladdning inför DHL-stafetten eller Conviniloppet.

Vi lever och jobbar utifrån våra värderingar: öppenhet, ärlighet, ödmjukhet och delaktighet. Därför finns i princip all intern information öppet tillgänglig för alla. Vi litar på varandra och ser det som en förutsättning att alla har tillgång till den information som behövs för att på bästa sätt hjälpa till att påverka företaget i den riktning som är bäst.

Hos oss är det viktigt att alla får chansen att påverka, därför träffas vi ofta både formellt och informellt för att ägna oss åt allt från affärsutveckling till studiebesök i Silicon Valley eller spelkvällar på kontoret. Man bestämmer själv till vilken grad man vill engagera sig i det interna arbetet, men alla har full insyn!

Engagera dig. Eller inte.